REKONSTRUKCE PÁTEŘNÍCH PODSTOUPAČKOVÝCH ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY

28.12.2020 13:25

Vážení vlastníci,

v termínu od 4.1.2021 budou zahájeny práce spojené s rekonstrukcí podstoupačkových rozvodů teplé a studené vody v prostorech suterénu.

Harmonogram odstávek teplé a studené vody v jednotlivých vchodech je uveden níže.

 

V době odstávky studené a teplé vody, bude možnost si napustit studenou vodu v úklidové místnosti nacházející se v přízemí jiného vchodu (o který vchod se bude jednat budeme informovat den před kompletní odstávkou).

Odstávkou teplé užitkové vody nebude žádným způsobem ovlivněna, či snížena funkčnost topného systému.

Omlouváme se tímto za nadcházející komplikace, nicméně lednové odstávky jsme vyhodnotili jako „přijatelnější“ než odstávky v průběhu prosince. Vzhledem k ceně prací nebylo možné provést opravy v průběhu léta či podzimu 2020, jelikož nebyly součástí schváleného plánu oprav pro rok 2020. Na druhou stranu bylo nutné opravy provést co možná nejdříve, z tohoto důvodu nebylo možné realizaci prací ponechat na letní měsíce roku 2021.

Od 18.1.2021 budou zahájeny práce v bytových jednotkách související s výměnou vodoměrů, uzávěrů vody a indikátorů tepla. V souvislosti s výměnou vodoměrů a uzávěrů vody budou rovněž probíhat odstávky teplé a studené vody. Harmonogram dalších odstávek vody bude upřesněn 2. týden v lednu. V této souvislosti bych na Vás chtěl apelovat, aby jste vyšli vstříc technikům a snažili se zpřístupnit své bytové jednotky v nastavených termínech, neboť opakované návštěvy budou znamenat další odstávky vody stoupacího vedení, na nichž se příslušná bytová jednotka nachází.

Děkujeme za pochopení.

Zpět